ACD Prestige MS104 met zonwering

De ACD Prestige tuinkas type MS104 is een muurkas speciaal voor de kleinere tuin en standaard voorzien van 4 mm gehard veiligheidsglas.

De ACD Prestige tuinkas type MS104 is een muurkas speciaal voor de kleinere tuin en standaard voorzien van 4 mm gehard veiligheidsglas.

In de tuinkas bevindt zich 1 dakraam, dit zorgt voor veel frisse lucht in uw tuinkas.
Het helpt tegelijkertijd ook om de luchtvochtigheid op peil te houden zodat de planten optimaal kunnen groeien.

In de tuinkas ontstaan al snel optimale leefomstandigheden voor planten waardoor u langer in het jaar uw eigen gewassen kunt kweken. Wanneer het buiten nog te koud is om te kweken, ontstaan in de tuinkas al de optimale kweekomstandigheden. Door het gebruik van een tuinkas, verlengt u als het ware het tuinseizoen. In de zomermaanden loopt de temperatuur in de tuinkas hoog op waardoor u zelfs exotische planten kunt kweken.

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.