Eden Bourton 2010

De Bourton 2010 van Eden heeft een dubbele schuifdeur opening en wordt geleverd inclusief funderingsrand. De kas heeft een oppervlakte van 20 m², en wordt standaard geleverd met aluminium geraamte en veiligheidsglas.
Eden Bourton 2010

Ruime hobbykas voor de gevorderde tuinier

De Bourton 2010 hobbykas is een ruime tuinderskas van het merk Eden. De kas heeft een oppervlakte van 20 vierkante meter, en wordt geleverd inclusief dakgoot en regenpijp. Hierdoor kun je het regenwater zelfs weer gebruiken om je eigen planten en bloemen te bewateren. De kas wordt standaard geleverd met een beglazing van veiligheidsglas. Dit is een sterk type helder glas, waardoor je gemakkelijk je planten en bloemen van buitenaf kunt zien. 

Kenmerken

  • Oppervlakte van 20 vierkante meter
  • Inclusief drempelloze dubbele deuren
  • 4 ramen te openen voor ventilatie
  • Dakgoot en regenpijp meegeleverd

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.