Janssens Senior Hobby 34

De Senior tuinkas is een opstap naar de bekende Helios reeks. Een professionele kas in een afgeslankte versie en voor een betaalbare prijs!
Janssens Senior Hobby 34

De Senior tuinkas is een opstap naar de bekende Helios reeks. Een professionele kas in een afgeslankte versie en voor een betaalbare prijs!

Een kas die zoals elke Janssens-serre bestaat uit aluminium kokerprofielen, 4 mm gehard veiligheidsglas in zijwanden en dak, rubber beglazingstrips, inox bouten en moeren, ingebouwd condensatiegootje en een 40 mm regenwaterafvoer.

De kas is incl. een aluminium fundering, een enkele schuifdeur en wordt uitgevoerd met 2 dakramen. Het geraamte wordt uitgevoerd in blank aluminium.

Als u kiest voor een Janssens kas, dan kiest u voor kwaliteit!
De kassen worden in zeer degelijke geraamten uitgevoerd, denk bijvoorbeeld aan de zware integrale funderingsbalk, de unieke kokerprofielen en de solide ramen en deur(en).

Behalve de robuuste profilering is er ook oog voor detail, er worden namelijk afdekkapjes geleverd voor o.a. de goten, nok en deurrails!

Fundering:
Als fundering wordt er een aluminium frame bijgeleverd.
Deze ringbalk kenmerkt zich door haar enorme sterkte en optimale duurzaamheid. Deze fundering kunt u d.m.v. hoeklijnen extra verankeren door ze in te graven en vast te zetten in sneldrogende betonmortel.

Standaard veiligheidsglas!
Uw tuinkas wordt standaard uitgevoerd met veiligheidsglas.
Veiligheidsglas is 7x sterker dan tuinbouwglas en heeft afgeronde hoeken, hierdoor is het goed te verwerken tijdens montage. In geval van breuk, breekt dit glas in kleine, relatief ongevaarlijke stukjes zoals bij een autoruit.

Algemene kwaliteitskenmerken:

  1. De volledige opbouw is met RVS bouten en moeren.
  2. De ruiten worden vastgezet met rubberstrips, die zorgen voor een water- en winddichte afwerking.
  3. Glasroedes met unieke opening om tafels, zonwering, bouten en moeren in vast te zetten.
  4. Een binnengoot (condensgoot) die zorgt voor minder algengroei en schimmelvorming.

Breedtemaat:310 cm.Dieptemaat:458 cm.Hoogtemaat:254 cm.Dakbedekking:Glas

Montage

Wil je de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heb je voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van je kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.