Juliana Gardener 161

De Juliana Gardener is een echte kwaliteitskas, waarbij een solide constructie en eigentijds design worden gecombineerd. Het geraamte van de kas bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is.
Juliana Gardener 161

De Juliana Gardener is een echte kwaliteitskas, waarbij een solide constructie en eigentijds design worden gecombineerd. Het geraamte van de kas bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is. Andere frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd. Dit resulteert in een opvallend contrast. In afdichting kan worden gekozen voor 3 mm veiligheidsglas of 10 mm meerwandig polycarbonaat.

Alle ruimte om te kweken

De prachtige Juliana Gardener hobbykas is de grote broer van de Juliana Premium. Door de zeer ruimtelijke opzet van de kas heb je alle ruimte om te kweken. Bovendien maakt de breedte van de Gardener het nog beter mogelijk om je kas als een prieel in te richten, bijvoorbeeld met een gezellige zithoek of een theetafel. De afmetingen van de kas zijn 439 x 368 centimeter. De goothoogte is 160 centimeter en de nokhoogte is 275 centimeter. De oppervlakte van de kas is 16,1 m². De dubbele deur (twee deuren van 182 x 145 centimeter) zorgt voor een riante entree tot de kas. Bij de modellen inclusief fundering (12 cm) zul je geen last hebben van een drempel, de fundering is namelijk verzonken. De Gardener hobbykas is leverbaar in blank aluminium of met een stijlvolle antraciete coating zoals op de foto.

Het juiste glas

Een stevige en veilige beglazing is natuurlijk de eerste vereiste voor een hobbykas. Voor de afdichting kun je kiezen tussen tuindersglas en veiligheidsglas. Veiligheidsglas kost iets meer, maar is tot zeker zes keer sterker dan gewoon glas. Bovendien is veiligheidsglas geheel ongevaarlijk als je ramen onverhoeds toch sneuvelen. De scherven zijn namelijk niet scherp en daardoor veilig op te ruimen. Daarnaast wordt het veiligheidsglas van je Gardener hobbykas verstevigd met beglazingsstrips.

Voor een klassieke uitstraling: de Victoriaanse nok

Om je Gardener een klassieke uitstraling te geven en te onderscheiden van andere kassen, kun je ervoor kiezen om de kas te laten leveren met een prachtige Victoriaanse nok. Alle modellen van de Gardener worden standaard geleverd met een design dakgoot voorzien van een gepatenteerde scharnierende afsluiting om de ophoping van bladafval tegen te gaan.

Montage

Wil je de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. De montage van deze kas valt onder categorie E. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heb je voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van je kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.