Halls Wallgarden 62

De Halls Wallgarden 62 - Muurkas is ideaal voor (startende) kwekers met een beperkte ruimte. Je kunt de muurkas in de tuin, op het balkon of aan de rand van het terras plaatsen. Zo heb je alle verse kruiden en gewassen bij de hand.
Halls Wallgarden 62

De Halls Wallgarden 62 - Muurkas is ideaal voor (startende) kwekers met een beperkte ruimte. Je kunt de muurkas in de tuin, op het balkon of aan de rand van het terras plaatsen. Zo heb je alle verse kruiden en gewassen bij de hand. Dit model is verkrijgbaar in 2 verschillende maatvoeringen (type 42 of 62) en kan geleverd worden in blank aluminium of donkergroengecoat en is voorzien van gestapeld tuinders- of veiligheidglas. Voor optimaal kweekplezier dient de muurkas tegen een stevige en stabiele achterwand te worden geplaatst. Ook een juiste fundering is noodzakelijk. Voor de Wall Garden is een bijpassende stalen fundering optioneel verkrijgbaar.

Montage

Wil je de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land die je kas bij jou in de tuin kunnen monteren. De montage van deze kas valt onder categorie A. Neem voor meer informatie contact op met Cas Services.

Let op!

Mogelijk heb je voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de hoogte, oppervlakte en locatie. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.