Juliana Premium 109

Deze solide kwaliteitskas is geproduceerd uit stevige aluminium profielen en heeft daardoor een robuuste uitstraling. Alle modellen van de Juliana Premium tuinkas zijn uitgerust met een handige draaideur, type staldeur.
Juliana Premium 109

Robuust en ruim

Deze solide kwaliteitskas is geproduceerd uit stevige aluminium profielen en heeft daardoor een robuuste uitstraling. Alle modellen van de Juliana Premium tuinkas zijn uitgerust met een handige draaideur, type staldeur. De onderdeur kun je afzonderlijk sluiten, zodat je gevoelige gewassen beschermd blijven tegen tochtschade en huisdieren en kleine kinderen niet tot de kas kunnen doordringen. De Premium tuinkas is verkrijgbaar in blank aluminium of met een fraaie antracietgrijze coating (zoals afgebeeld).

Let op! De kas op de afbeelding geeft een impressie van de prachtige uitstraling van de antracietgrijze Premium 109, maar kan - afhankelijk van het kasmodel dat je kiest - afwijken qua kleur en formaat.

Een echte vierseizoenenkas

Door de ruime inrichting is de Juliana Premium tuinkas een ware 'vierseizoenenkas'. Van het vroege voorjaar tot het late najaar kun je tussen je eigen gekweekte groenten, kruiden en planten zitten. Met een kachel of frost fighter erbij is je kas winterklaar. In de zomer kun je zorgen voor een optimale beluchting, de Premium kas is namelijk voorzien van meerdere dakramen.

Het juiste glas

Een stevige en veilige beglazing is natuurlijk de eerste vereiste voor een tuinkas. Voor de afdichting kun je kiezen tussen tuindersglas en veiligheidsglas. Veiligheidsglas kost iets meer, maar is tot zeker zes keer sterker dan gewoon glas. Bovendien is veiligheidsglas geheel ongevaarlijk als je ramen onverhoeds toch sneuvelen. De scherven zijn namelijk niet scherp en daardoor veilig op te ruimen. Daarnaast wordt het veiligheidsglas van je Premium tuinkas verstevigd met beglazingsstrips.

Fundering

De Juliana Premium is optioneel leverbaar met een solide, bijpassende fundering van 12 centimeter. Omdat de fundering bij de ingang verzonken is, behoud je gewoon een drempelloze entree. Zo houd je de Premium stevig en veilig!

Voor een klassieke uitstraling: de Victoriaanse nok

Om je Premium een klassieke uitstraling te geven en te onderscheiden van andere kassen, kunt u ervoor kiezen om de kas te laten leveren met een prachtige Victoriaanse nok. Alle modellen van de premium worden standaard geleverd met een design dakgoot voorzien van een gepatenteerde scharnierende afsluiting om de ophoping van bladafval tegen te gaan. De afmetingen van de kas zijn 296 x 368 centimeter. De goothoogte is 160 centimeter en de nokhoogte is 255 centimeter. De oppervlakte van de kas is 10,9 m². De dubbele deur (twee deuren van 182 x 145 centimeter) zorgt voor een riante entree tot de kas.

Montage

Wil je de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. De montage van deze kas valt onder categorie C. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Let op! Mogelijk heb je voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van je kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.