ACD Ivy

De ACD intro grow tuinkas collectie waartoe tuinkas Ivy met de maat 193x257cm behoort, is het budgetvriendelijke instapgamma van ACD tuinkassen.
ACD Ivy

De ACD intro grow tuinkas collectie waartoe tuinkas Ivy met de maat 193x257cm behoort, is het budgetvriendelijke instapgamma van ACD tuinkassen. Deze sterke tuinkas is vervaardigd uit aluminium en is leverbaar in  verschillende kleuren aluminium kleur, groen en zwart.

U hebt eveneens de keuze uit 2 types beglazing namelijk veiligheidsglas en polycarbonaat.

De tuinkas Ivy, de 2e tuinkas in deze serie, heeft een dakraam en schuifdeur. Het frame is gemaakt van aluminium en zorgt voor een gebalanceerde opbouw. 

De voordelen van de kas Ivy zijn:

10 jaar garantie op de aluminium constructie
2 jaar garantie op de gekozen lak
Gratis thuis geleverd als zelfbouwpakket
Fundering is optioneel leverbaar met als grote voordeel snelle montage. 

De tuinkas Ivy is een kweekkas met volle ruiten aan de zijkanten en beschermdopjes bij bouten en moeren. De tuinkas is beschikbaar in meerdere kleuren en het frame bestaat volledig uit aluminium. 

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.