Halls Supreme 66 met veiligheidsglas

De Supreme 66 tuinkas van Halls beschikt over een enkele schuifdeur en een elegante vorm. Voor de beluchting en de temperatuur regeling kunt u gebruik maken van het dakraam. Om de kas naar uw wens te maken, kunt u kiezen uit vele extra's, zoals een fundering, automatische raamopener en meer!
Halls Supreme 66 met veiligheidsglas

Vanzelfsprekend moet een goede hobbykas u een comfortabele omgeving bieden om uw groene vingers aan het werk te zetten. Maar de Halls Supreme hobbykas is meer dan dat. De Supreme hobby kas springt extra in het oog door het elegante lijnenspel en is voorzien van een prachtige donkergroene coating. De Supreme is kortom een sieraad voor in elke tuin!

Deuren en beglazing

De Supreme hobbykas van Halls beschikt over een single schuifdeur. Hierdoor kunt u dus optimaal gebruik maken van de ruimte in en om de kas. Daarnaast is stevige en veilige beglazing natuurlijk het belangrijkste vereiste voor een hobbykas. Voor de afdichting kunt u kiezen tussen tuindersglas en veiligheidsglas. Veiligheidsglas kost iets meer, maar is tot zes keer sterker dan gewoon glas. Bovendien is veiligheidsglas geheel ongevaarlijk als de ramen onverhoeds toch sneuvelen: het valt in botte deeltjes uiteen, zonder gevaar voor u en uw omgeving. De ronding op goothoogte is afgedekt met stevig, buigzaam plexiglas.

Scherming op maat

Het klimaat in de hobbykas is de bepalende factor voor een goed kweekresultaat. Om te voorkomen dat uw gewassen verbranden door de zon, kunnen we het gebruik van scherming van harte aanbevelen. Bij de Supreme 66 is scherming op maat te bestellen. Schermsystemen zijn eenvoudig te monteren en zijn naar beide zijden uitschuifbaar.

Kenmerken

  • Solide aluminium geraamte
  • Elegant vormgegeven
  • Verkrijgbaar met tuindersglas en veiligheidsglas
  • Fraaie donkergroene coating

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.