ACD Lily 6.2

De ACD tuinkas Lily is een stevige tuinkas met een oppervlakte van maar liefst 6,2 m². De tuinkas heeft een beglazing van 3 millimeter veiligheidsglas waardoor de tuinkas bijdraagt aan een veilige omgeving.
ACD Lily 6.2

De ACD tuinkas Lily is een stevige tuinkas met een oppervlakte van maar liefst 6,2 m². De tuinkas heeft een beglazing van 3 millimeter veiligheidsglas waardoor de tuinkas bijdraagt aan een veilige omgeving. Veiligheidsglas is een zeer stevige glassoort en wel vijf tot zeven keer sterker dan andere glassoorten. Op het moment dat veiligheidsglas toch breekt, valt het uiteen in talloze kleine stukjes met botte randen. Hierdoor is de kans op verwondingen minimaal. Een tuinkas met veiligheidsglas is hierdoor ideaal te gebruiken in de omgeving met spelende kinderen en huisdieren.

De tuinkas Lily is voorzien van een schuifdeur en twee dakramen voor de noodzakelijke beluchting. Het is belangrijk dat de (jonge) plantjes in de tuinkas voldoende frisse lucht krijgen en dat de luchtvochtigheid en de temperatuur op pijl blijven. In de zomermaanden kan de temperatuur en de luchtvochtigheid in de kas hoog oplopen en op deze momenten is een goede ventilatie noodzakelijk.

In een tuinkas ontstaan al snel de optimale leefomstandigheden voor planten waardoor u langer in het jaar uw eigen gewassen kunt kweken. Wanneer het buiten nog te koud is om te kweken, ontstaan in de tuinkas al de optimale kweekomstandigheden. Door het gebruik van een tuinkas, verlengt u als het ware het tuinseizoen. In de zomermaanden loopt de temperatuur in de tuinkas hoog op waardoor u zelfs exotische planten kunt kweken.

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas Lily op de bijpassende, zelfdragende fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.