Vitavia Venus 7500

In deze schitterende tuinkas heeft u alle ruimte voor uw eigen moestuin. Dankzij de gemiddelde maatvoering van de Vitavia Venus 7500 heeft u geen ruime tuin nodig om toch te kunnen genieten van uw eigen gekweekte groenten en kruiden.

De afgebeelde tuinkas Vitavia Venus 7500 is door ons gemonteerd inclusief fundering, tafel en klaptafel.

Het frame van deze tuinkas bestaat uit een sterke aluminium constructie en is standaard leverbaar in een blanke/geanodiseerde uitvoering. Dit zorgt ervoor dat uw tuinkas een fraaie uitstraling behoudt. Een kleurcoating geeft uw tuinkas een extra luxueuze uitstraling.

De Venus serie biedt vele mogelijkheden voor extra veiligheid, waaronder 3mm gehard veiligheidsglas toch wel de belangrijkste is. De Venus 2500, Venus 5000, of de Venus 6200 zijn de andere formaten uit de Venus serie indien u interesse heeft in een kleinere tuinkas.

De bijpassende fundering vormt een belangrijke basis bij de montage van de tuinkas. U kunt met deze fundering eenvoudig en snel een sterk en waterpas fundament maken. De stalen funderingsrand zorgt tevens voor een hogere doorloop.

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.