ACD MR204H

De afgebeelde muurkas ACD MR204H is door ons gemonteerd inclusief schappen, zaaitafel en schuifdeur.

Met een hobbykas uit het assortiment ACD® PRESTIGE kun je als thuiskweker kweken als een echte professional! De Prestige MR2 tuinkassen bieden u veel kweekruimte! Hierdoor kunt u al uw favoriete groente, kruiden en gewassen kweken.

Een muurkas van ACD biedt u belangrijke voordelen:

  • De ACD Prestige muurkassen leunen vaak tegen een bijgebouw of de woning aan. Dat zorgt ervoor dat er misschien eenvoudiger leidingen voor verwarming, water en elektriciteit kunnen gelegd worden.
  • Een muurmodel wordt het best geplaatst tegen een muur die een oost-west richting heeft waardoor de zon uw kas optimaal verwarmd.
  • Een muurkas zorgt voor efficiënte kweekruimte in uw tuin.

De ACD prestige kassen staan bekend om top kwaliteit; om deze reden krijgt u ook 12 jaar fabrieksgarantie! Het frame bestaat uit aluminium profielen en worden bevestigd met RVS bouten en moeren. De kassen hebben standaard 4mm dik veiligheidsglas (7x sterker dan tuinbouwglas), dak in gehamerd glas, zijwanden in helder glas een ruime deuringang (1,85 m x 0,68 m). Er wordt  een zelfdragende aluminium fundering mee geleverd waardoor uw muurkas een uitstekende basis heeft.

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.