VitaVia Saturnus 6700

De afgebeelde tuinkas VitaVia Saturnus 6700 is door ons gemonteerd inclusief fundering en regenpijpen set.

De tuinkas Saturnus 6700 is een kweekkas met zeer mooie elegante ronde lijnen en de grotere broer van de Orion. Bij de Saturnus zijn de ronde lijnen bekleed zijn met Acrylaat platen en de rechte delen met tuinbouw- of veiligheidsglas.

De tuinkas Saturnus 6700 is zeer geschikt voor de kleinere tuin en is breder als de Orion 3800 en Orion 5000. Met zijn breedte maat van 257 cm en zijn diepte maat van 258 cm, wordt hij compleet uitgevoerd met een dubbele schuifdeur met een grote 122 x 200 cm en twee dakramen voor extra ventilatie geleverd. De deur kan ook worden vastgezet in verschillende standen, wat voor extra ventilatie mogelijkheden kan zorgen. Het aluminium is standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium, wat een mooie uitstraling geeft en optioneel kunt u hem ook bestellen in klassiek donkergroen.

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.