Halls Universal 128

De Halls Universal 128 biedt jou als kweker veel waar voor je geld: deze tuinkas heeft een solide constructie en een groot kweekoppervlak tegen een scherpe prijs. Deze grote kas is maar liefst 257 centimeter breed en 384 centimeter lang. Daarmee heeft deze tuinkas een oppervlakte van 9,9 vierkante meter. De kas is voorzien van een stevig frame van aluminium.
Halls Universal 128

Ruime hobbykas van aluminium

De Halls Universal 128 bied jou als kweker veel waar voor je geld: deze tuinkas heeft een solide constructie en een groot kweekoppervlak tegen een scherpe prijs. Deze grote kas is maar liefst 257 centimeter breed en 384 centimeter lang. Daarmee heeft deze tuinkas een oppervlakte van 9,9 vierkante meter. De kas is voorzien van een stevig frame van aluminium. 

Solide kas met twee ramen

Deze solide tuinkas van Halls geeft jouw gewassen een solide, ruime behuizing, waarin ze worden beschermd tegen regen, wind en kou. Dankzij deze praktische kas kun je al vroeg in het voorjaar met je groene vingers aan de slag. Een optimale beluchting van je gewassen is van groot belang voor mooie kweekresultaten. Daarom is de Universal uitgerust met twee dakramen. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken, dan kun je een automatische raamopener aanschaffen zodat de beluchting en temperatuur vanzelf wordt gereguleerd.

Keuze uit twee soorten beglazing

Een stevige en veilige beglazing is natuurlijk de eerste vereiste voor een tuinkas. Voor de afdichting van de Universal kun je kiezen tussen tuindersglas en veiligheidsglas. Tuindersglas wordt met behulp van glashaken 'dakpansgewijs' gestapeld. Veiligheidsglas kost iets meer, maar is tot zes keer sterker dan gewoon glas. Dit type glas wordt geleverd in lange ruiten. Bovendien is veiligheidsglas geheel ongevaarlijk als de ramen onverhoeds toch sneuvelen. De scherven zijn namelijk niet scherp en daardoor veilig op te ruimen. 

Fundering verkrijgbaar

Voordat een kas gemonteerd wordt, is het belangrijk dat er een goede fundering aanwezig is. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een betonnen fundering aan te leggen of de kas op een muurtje te plaatsen. Het is echter ook mogelijk om een bijpassende fundering voor de Halls Universal te bestellen. Deze blanke fundering heeft dezelfde kleur als de kas en biedt een stevige basis. Om deze Halls tuinkas gemakkelijk binnen te kunnen lopen, is hij voorzien van een enkele schuifdeur aan de voorzijde. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een schuifdeur, behoud je alle ruimte in en rondom je kas. 

Scherming op maat

Voor goede kweekresultaten is het klimaat in de hobbykas een belangrijke, bepalende factor. Om te voorkomen dat je gewassen door de felle zon verbranden, kunnen we het gebruik van scherming aanbevelen. Bij de Halls Universal 128 is een bijpassende scherming op maat te bestellen. Deze schermsystemen zijn gemakkelijk te monteren en zijn naar beide zijden uitschuifbaar. 

Montage

Mocht je de gehele kas met alle extra's willen laten monteren, dan heeft Cas Services een team van ervaren monteurs door het gehele land. De kas valt in categorie B of C afhankelijk van de glaskeuze. De exacte kosten zijn afhankelijk van de plaats waar je woont.

Let op! Mogelijk heb je voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de hoogte, oppervlakte en locatie. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.