Halls Popular 66

Bijgaande foto van de tevreden klant uit Kijkduin ontvangen, alwaar wij de montage van de Halls Popular 66 tuinkas mochten verzorgen. "Goed werk, prima service en ook nog gezellig!" Bedankt, dat horen we graag :)
Halls Popular 66

De afgebeelde tuinkas Halls Popular 66 is gemonteerd inclusief optionele fundering en beton-poeren op de hoeken.

Je eigen Popular

Deze uitstekende Halls tuinkas heeft niet voor niets de naam Popular. Hobbykwekers over de hele wereld maken met veel plezier gebruik van deze kas. De Halls tuinkas biedt de ideale omgeving om je groene vingers aan het werk te zetten! De Halls Popular 66 tuinkas kan worden geleverd in blank aluminium of met een prachtige donkergroene coating. De Popular tuinkas van Halls geeft je gewassen een solide, zeer ruime behuizing en beschermt je planten tegen regen en kou. Voor extra stevigheid kun je een passende fundering bijbestellen. 

Goede beluchting en beglazing

Voor mooie kweekresultaten is een goede beluchting van levensbelang. Daarom is in de Popular 66 een handig dakraam aangebracht. Een stevige en veilige beglazing is natuurlijk de eerste vereiste voor een tuinkas. Voor de afdichting kun je kiezen tussen tuindersglas, polycarbonaat en veiligheidsglas.Veiligheidsglas kost iets meer, maar is tot zes keer sterker dan gewoon glas. Bovendien is veiligheidsglas geheel ongevaarlijk als je ramen onverhoeds toch sneuvelen. De scherven zijn namelijk niet scherp en daardoor veilig op te ruimen. Als je ook in de wintermaanden wilt kunnen tuinieren, is het raadzaam om te investeren in een afdichting van polycarbonaat. Polycarbonaat is een kunststof afdichting zorgt voor een uitstekende isolatie.

Scherming op maat en fundering

Het klimaat in de tuinkas is de bepalende factor voor een goed kweekresultaat. Om te voorkomen dat je gewassen verbranden door de zon, kunnen we het gebruik van scherming van harte aanbevelen. Bij de Popular 66 is scherming op maat te bestellen. Schermsystemen zijn eenvoudig te monteren en zijn naar beide zijden uitschuifbaar. Je kunt er tevens voor kiezen een fundering bij de kas te bestellen. Een fundering is bij iedere kas noodzakelijk. Dit voorkomt dat er teveel druk op het glas komt te staan. Mocht je zelf geen fundering maken, kun je deze gemakkelijk bij Cas Services bestellen. 

Montage

Wil je de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land die je kas bij jou in de tuin kunnen monteren. De montage van deze kas valt onder categorie A. Neem voor meer informatie contact op met Cas Services.

Let op!

Mogelijk heb je voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de hoogte, oppervlakte en locatie. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.