Janssens Helios Master Hobby 24

De Helios serie bestaat net als de Junior serie uit drie varianten, namelijk de Helios Hobby, de Helios Victorian en de Helios Orangerie. De Helios serie is de sterkste hobbykas-constructie op de markt, gebaseerd op professionele kassenbouw.
Janssens Helios Master Hobby 24

De Helios kweekkas is voorzien van het gerenommeerde Duitse TÜV-GS veiligheidskeurmerk. Dit onderstreept de klasse, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van deze kassenserie. Dankzij het professionele rubberafdeksysteem is de Helios bestand tegen weer en wind.

Met een goothoogte van 2,01 meter en een nokhoogte van 2,60/2,74 meter, vormt deze tuinkas een professioneel onderkomen om heerlijk in te werken. Ook voor de Helios kassenserie zijn er tal van accessoires om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ruimte. Net zoals alle andere Janssens kassen is de Helios voorzien van 4 mm gehard veiligheidsglas, ingebouwde goten met aluminium afvoerbuizen, zeer stabiele aluminium fundering, condensatie goten aan de binnenzijde en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen. Naast de twee tot vier dakramen wordt de kas ook standaard geleverd met een lamellenraam.

De Helios Master Victorian onderscheidt zich t.o.v. de Helios Hobby in kleuren en sierende details. Met de basis van de standaard Helios Hobby, verandert de Victorian in een waar plaatje dankzij de sierlijke nokversiering en de luxueuze groene of grijze poedercoating.