Eden Burford 66

De tuinkas heeft een twee meter hoge deur en een drempelloze schuifdeur. De kas is 194 x 194 cm groot en heeft een kweekoppervlak van 3,8 m². Je kunt kiezen voor tuindersglas en veiligheidsglas. Tevens is het mogelijk om er een bijpassende kweektafel en een kweekschap aan te schaffen, zo bespaar je veel ruimte. Hij is uitgerust met twee dakramen en een sterke nokbalk.
Eden Burford 66

Fraaie tuinkas met hoge deur

De Eden Burford 66 is een fraaie tuinkas, die is uitgerust met een drempelloze schuifdeur. Deze enkele deur is maar liefst 2 meter hoog, dus je kunt rechtop je kas binnenlopen. De deur is voorzien van een slot, zodat je je kweekbenodigdheden en zorgvuldig gekweekte plantjes veilig kunt achterlaten. Deze aluminium hobbykas is het kleinste model uit de Burford-serie. Hij is 194 x 194 centimeter groot en biedt daarmee een kweekoppervlak van 3,8 vierkante meter. De Burford 66 is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kies je beglazing

Voor de beglazing van deze Eden hobbykas heb je de keuze uit twee opties: tuindersglas en veiligheidsglas. Het grote voordeel van tuindersglas ten opzichte van andere soorten beglazing, is het feit dat het voordelig is in de aanschaf. Veiligheidsglas daarentegen is vele malen sterker. Bovendien is het gemakkelijker op te ruimen als het toch een keertje breekt. Beide glassoorten zijn volledig transparant, zodat je plantjes veel zonlicht vangen.

Kweektafel en kweekschap beschikbaar

Om je kas zo efficiënt mogelijk in te delen, kun je ervoor kiezen om een bijpassende kweektafel en kweekschap aan te schaffen. De kweektafel wordt aan één zijde van de kas gemonteerd, zodat je optimaal de ruimte hebt om je zaaikistjes en andere kweekbenodigdheden uit te stallen. Het kweekschap wordt boven de kweektafel gemonteerd. Deze is wat smaller en is vooral geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld bloempotten en kweekgereedschap.

Inclusief fundering en regenpijpen

De Burford 66 heeft een geïntegreerde fundering van 8 centimeter hoog. Deze wordt gratis meegeleverd in dezelfde kleur als je kas. Daarnaast krijg je bij deze hobbykas ook twee regenpijpen, zodat het water aan beide kanten goed wordt afgevoerd. Omdat een goede beluchting van levensbelang is voor je gewassen, is deze tuinkas standaard uitgerust met twee dakramen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een extra louvreraam te laten plaatsen.

Tip! Om beide regenpijpen aan te sluiten op één regenton, kun je de gootverbindingsset aanschaffen.

Sterke nokbalk voor planthangers

De Eden Burford tuinkassen zijn voorzien van een sterke nokbalk, waar je zogeheten planthangers aan kunt bevestigen. Met deze optioneel verkrijgbare accessoire kun je planten in hangpotten ophangen. Je kunt er ook een touw aan bevestigen om klimmende planten, zoals tomaten- en komkommerplanten, te begeleiden bij hun groei. Verder kun je een elegante Victoriaanse nok op de kas laten plaatsen. Om deze bij te bestellen, kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Montageservice mogelijk

Wil je de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. De montage van deze kas valt onder categorie C. Neem voor meer informatie contact op.