Janssens Junior Victorian JV23

De Junior Victorian onderscheidt zich in kleuren en sierende details. Met de basis van de standaard Junior, verandert de Victorian in een waar plaatje dankzij de sierlijke nokversiering en de luxueuze zwarte poedercoating.
Janssens Junior Victorian JV23

Alle kassen uit de Junior serie zijn standaard voorzien van gehard veiligheidsglas voor een optimale veiligheid. Anders dan bij andere kassen bestaan de kassen uit de Junior serie uit beglazing uit één stuk. Bovendien wordt de beglazing afgedekt met een rubberen strip, de beste garantie voor een tochtdichte beglazing.

Voor de Junior Victorian zijn tal van accessoires verkrijgbaar om de kas optimaal te benutten. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in zwart gepoedercoat (RAL 9005m) zodat ze dezelfde uitstraling hebben als de kas en extra zijn beschermd.

Productspecificaties

Afmetingen

Lengte
308 cm
Breedte
234 cm
Goothoogte
157 cm
Nokhoogte
250 cm
Oppervlakte
7,21 m²

Uitvoering

Frame
Aluminium
Kleur
Zwart gepoedercoat
Beglazing
Veiligheidsglas 4 mm
Afdichting beglazing
Beglazingsrubber

Ramen en deuren

Aantal dakramen
1 dakraam
Aantal deuren
1 deur
Type deur
Enkele schuifdeur
Afmetingen deur
73 x 200 cm

Montage

Voor een snelle en stabiele montage plaatst u de tuinkas op een fundering. De fundering is optioneel bij te bestellen en vormt de belangrijkste basis voor de tuinkas. Het is niet noodzakelijk om deze fundering bij te bestellen, u kunt er ook voor kiezen om zelf een fundering te maken.

Wilt u de kas laten monteren? Cas Services heeft een team van ervaren monteurs door het hele land. Neem voor meer informatie contact op.

Let op! Mogelijk heeft u voor deze kas een bouwvergunning nodig. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, hoogte en locatie van de kas. Kijk op www.omgevingsloket.nl voor meer informatie.